Recept měsíce

Featured

Recept na ciabatta bread

Výrazná chuť orientálního koření, vhodné jako základ pro moderní snacky, přílohové pečivo na grilování, vyrobené technologií dlouhého vedení těst.

Featured

Recept na šlehaného beránka - Velikonoce

Symbol Velikonoc, který by neměl chybět na žádném velikonočním stole. Nadýchaný, vláčný a voňavý. Osvěžující citronová chuť a aroma. Možná varianta s čokoládovou polevou, která zajistí dlouhou vláčnost.

Featured

Recept na vánočku - prosinec

Prodloužená měkkost díky přípravku na změkčování Uni Soft 1 %, Hefe Soft 2 % CL. Excelentní měkkost po dobu trvanlivosti výrobku. Výrazné máslové aroma i po upečení díky margarínu Premium Back

Featured

Recept na vánočku - říjen, listopad

Prodloužená měkkost díky přípravku na změkčování Uni Soft 1 %, Hefe Soft 2 % CL. Excelentní měkkost po dobu trvanlivosti výrobku. Výrazné máslové aroma i po upečení díky margarínu Premium Back

Featured

Recept na řemeslný rohlík - září

Jednoduchá příprava pšeničného omládku; pšeničný omládek ovlivňuje čerstvost, vůni a chuť produktu, vyznačuje se vatovitou střídou a stabilitou při kynutí; mléčná chuť rohlíku. Náš tip - použijte sádlo pro odlišení.

Recept na croissant - léto
Featured

Recept na croissant - léto

Kakaové croissanty s atraktivním vzhledem moderních patisserií.

Recept na focacciu - květen
Featured

Recept na focacciu - květen

Jednoduchý, plochý italský chléb.

Burger bulka, buns-buns, Pane Rustico CL
Featured

Recept na burger bulky, buns-buns, Pane Rustico CL - duben.

Burger bulka, buns-buns, Pane Rustico CL, obsahuje pšeničný kvas, sypaná sezamem, vhodná ke grilování. Sezóna letního grilování se blíží.  

Suroviny do velikonočních výrobků
Featured

Recept na suroviny do velikonočních výrobků - březen

Mazanec s výrazným aroma a prodlouženou vláčností, mazanec Premium, mazanec máslový s rozinkami a mandlemi; mazanec, mléčné pečivo - Milchbrötchen, chlebíčková veka, beránek BB, beránek Sandkuchen, beránek Muffin směs, perníkové těsta.

Recept na chléb Pastýř
Featured

Recept na chléb Pastýř - únor

Chléb připravený metodou dlouhého zrání, je kypřen pouze kvasem. V receptuře je zakomponován třístupňový kvas. Dobré vypečení zajistí křupavou kůrku a zachová dlouhou vláčnost střídy. Produkt je clean label.

Mlýny, trendové mouky
Featured

Trendové mouky

Výroba a dodávky pšeničné a žitné mouky na míru podle odsouhlasené specifikace. Špaldové a celozrnné mouky, Speciální mouky pro plundrová a listová těsta, k výrobě knedlíků, pizz, toastů, na výrobu oplatků.

Vánočka
Featured

Recept na vánočku - listopad

Recept na lahodnou vánočku s prodlouženou měkkostí díky přípravku na změkčování Uni Soft 1 %, excelentní měkkost po dobu trvanlivosti výrobku, výrazné máslové aroma i po upečení díky margarínu Premium Back.

Přihlášení novinek

Později se můžete kdykoliv odhlásit.
Uložit
Nastavit
Používáme cookies, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našeho webu. Pokud odmítnete používání souborů cookie, nedokážeme garantovat bechybnou funkci webu.
Povolit vše
Zakázat vše
Analytické
Nástroje používané k analýze dat k měření efektivity webových stránek a k pochopení toho, jak fungují.
Google Analytics
Povolit
Zakázat
Ostatní
Analýza chování návštěvníků
Povolit
Zakázat