K výrobě výtečných baget, ciabatt a francouzského bílého chleba; dávkování 4 % na mouku
Excelentní měkkost po dobu trvanlivosti výrobku, velká vláčnost.
Zvýšená vláčnost střídky, vysoká stabilita v kynárně a zároveň pěkný proužek po usmažení.
Vatovitá střída, veka bez parcelace. Použití i na tousty, hamburgery, bagety.
Prodloužená měkkost díky přípravku na změkčování Uni Soft 1 %, výrazné máslové aroma i po upečení díky margarínu Premium Back.
Pšeničný tmavý chléb, velké póry ve střídě, sladovo trpká chuť, zabarvená kůrka s barvou po tmavém karamelu. Prodloužené zrání těsta.
Vysoký podíl vlákniny a bílkovin, snížený obsah sacharidů - trend Low carb. Chléb CL (bez přídatných látek).
Konopná a dýňová mouka, žitný celozrnný kvas, žitný kvas. Vhodný i pro dlouhé zrání.
Vatovitá šťavnatá střída, obsahuje pšeničný kvas, varianty se stabilizovanou zeleninou.
Trendy v nabídce chlebů
- RECEPT MĚSÍCE BŘEZNA - MAZANEC MÁSLOVÝ
- RECEPT MĚSÍCE ÚNORA - BACKCREME VIENNA ROYAL
- Recept měsíce ledna - velikonoční výrobky
- Recept měsíce ledna - suroviny do velikonočních výrobků
- Recept měsíce listopadu - veka Softteig, Softteig plus
- Recept měsíce října - venkovský chléb
- Recept měsíce září - šťavnatá kobliha
- Recept na letní období - grilovací sezóna
- Recept měsíce května - Citronová babeta