Recept měsíce

Mlýny, trendové mouky

Trendové mouky

Výroba a dodávky pšeničné a žitné mouky na míru podle odsouhlasené specifikace. Špaldové a celozrnné mouky, Speciální mouky pro plundrová a listová těsta, k výrobě knedlíků, pizz, toastů, na výrobu oplatků.

Vánočka

Recept na vánočku - listopad

Recept na lahodnou vánočku s prodlouženou měkkostí díky přípravku na změkčování Uni Soft 1 %, excelentní měkkost po dobu trvanlivosti výrobku, výrazné máslové aroma i po upečení díky margarínu Premium Back.

Brownies s mandlovou náplní

Recept na Brownies s mandlovou náplní - léto

Recept na lahodné Brownies. Trendy výrobek pro Vaše kavárny, luxusní ke kávě.

Pane Rustico CL

Recept na bagety, ciabatty, francouzský chléb - duben

Přípravek Pane Rustico CL. Recept k výrobě výtečných baget, ciabatt a francouzského bílého chleba. Dávkování 4 % na mouku.

Mazanec máslový

Recept na máslový mazanec - březen

Recept na měkký máslový mazanec. Excelentní, měkký po dobu trvanlivosti výrobku, velká vláčnost. 

Kobliha Mela

Recept koblihy MELA - leden

Recept na vláčné koblihy. Zvýšená vláčnost střídky, vysoká stabilita v kynárně a zároveň pěkný proužek po usmažení.

Veka Softteig plus

Recept na veku Softteig plus - listopad

Recept na výrobu veky. Vatovitá střída, veka bez parcelace. Použití i na tousty, hamburgery, bagety.

Vánočka

Recept měsíce října - Vánočka

 Prodloužená měkkost díky přípravku na změkčování Uni Soft 1 %, výrazné máslové aroma i po upečení díky margarínu Premium Back.

Ruchbrot

Recept měsíce září - Ruchbrot

Pšeničný tmavý chléb, velké póry ve střídě, sladovo trpká chuť, zabarvená kůrka s barvou po tmavém karamelu. Prodloužené zrání těsta. 

Proteinový chlebíček

Recept na proteinový chlebíček - léto

Recept na zdravý proteinový chlebíček. Vysoký podíl vlákniny a bílkovin, snížený obsah sacharidů - trend Low carb. Chléb CL (bez přídatných látek).

Chléb konopí

Recept na chléb z konopí - květen

Recept na chléb z Konopné a dýňové mouky. Žitný celozrnný kvas, žitný kvas. Vhodný i pro dlouhé zrání.

Burgery

Recept na burgery - duben

Recept na burgery s vatovitou šťavnatou střídou, obsahuje pšeničný kvas, varianty se stabilizovanou zeleninou. 

Uložit
Nastavit
Používáme cookies, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našeho webu. Pokud odmítnete používání souborů cookie, nedokážeme garantovat bechybnou funkci webu.
Povolit vše
Zakázat vše
Analytics
Nástroje používané k analýze dat k měření efektivity webových stránek a k pochopení toho, jak fungují.
Google Analytics
Povolit
Zakázat
Ostatní
Analýza chování návštěvníků
Povolit
Zakázat