24. dubna jsem se sešli na již tradiční jarní akci v Bowling centru v Brně, kde se konala Prezentace novinek firmy Pfahnl Backmittel spol. s r.o. a následně již tradiční soutěž Pfahnl Bowling Cup. Jednalo se již o čtrnáctý ročník, který jsme od předchozích ročníků pojali jiným způsobem.
Realizace fotovoltaické elektrárny o výkonu 49,61 kWh společně s akumulací el. energie o velikosti 57,6 kWh na střeše budovy za podpory dotace EU.
Pšeničné omládky i Startér CL je téma týkající se strojní i ruční výroby a zahrnuje původní práci pekařů v moderním pojetí. Zachovává jednoduchost a hovoříme zde o čisté etiketě výrobku. Zahrnuje přírozené přírodní pochody v těstě.
Určitě se mnou budete souhlasit, že kvalita pekařských produktů na českém trhu je velmi vysoká.
Ruchmehl - pšeničná mouka Typ 1100 - 1400, 33 - 36 % mokrého lepku; Pastevecký chléb - bagety, Kořenový chléb; Přípravek na prodloužené zrání - dávkování 3 %, ječný a pšeničný slad.
Téma ze semináře jak zachovat prodlouženou měkkost. Využití přípravku Unisoft.
Žádáme dodavatele, aby od 1.7.2022 využívali pro zasílání dokladů výhradně adresy
8. dubna 2022; Oslava 25 let v sídle firmy a ve Smetanově domě
V čem je tento chléb jiný? Jak je možné, že je spotřebitel ochotný zaplatit tuto částku za chléb?
Píšeme o chlebu, který ve Švýcarsku patří do každodenního sortimentu a je pojmenován Ruchbrot.
Co mají společného žitné kvasy, pšeničné omládky či pšeničné kvasy, dlouhé zrání těst?
Kráječky s volitelným nastavením řezu.
- Vzorované plachetky pro atraktivní chleby
- Pekařské výrobky - balit, či nebalit?
- KVASOVÝ CHLÉB SE ŽITNÝM KVASEM HEMATRONIC
- Optimalizace trvanlivosti, měkkosti a chuti
- TRADICE NA VÁNOCE - PEČENÍ U "PFAHNLA"
- Pečení žáků 9.tříd ZŠ T.G.Masaryka na "Pfahnlu"
- Rok 2019 s Vami
- Rok 2019 s Vámi
- SOUTĚŽ KOBLIHA ROKU 2019 VE VELKÝCH PAVLOVICÍCH
- PEKAŘSKÉ TRENDY ZE STUTTGARTU