Náplně, směsi

Žitné pečivo - Roggen Rustico

Žitné pečivo - Roggen Rustico. Na výrobu žitnopšeničného a žitného pečiva.

Vánoce s Pfahnl - Směs na výrobu lineckého těsta

Tradiční pečivo jak v Rakousku tak v ČR, Směs na výrobu lineckého těsta s možností zpracování na průmyslové lince. Skvělá chuť vycházející z tradiční receptury. Zajímavá v kombinaci s kakaovou náplní PFAHNL či ovocnými náplněmi značky PFAHNL! 

Nové náplně: Skořicová - skořicový šnek, Kakaová - croissant s kakaovou náplní

Inovativní, vysoce kvalitní náplně od společnosti Pfahnl. Možnost výrazného se odlišení od konkurence. Skořicová náplň: vyvážené dvojí - skořicové a vanilkové aroma, pro podporu chuťových vlastností s obsahem mandlí. Kakaová náplň - obsahuje slunečnicový olej, obsah kakaa 10%

Novinka Kakaové náplně

Croissant s kakaovou náplní. Inovativní, vysoce kvalitní náplň od společnosti Pfahnl. Možnost výrazného se odlišení od konkurence. Obsahuje slunečnicový olej. Obsah kakaa 10 %. 

Sadařův chléb - "Novinka vynikající kvality 2024"

Vícezrnný pšeničný chléb - špaldová mouka, jablečná vláknina, žitné a pšeničné kvasy; Výrazné trhnutí, pórování - propečená zlatohnědá kůrka, šťavnatost, slunečnicová semínka; Vyrobeno pomocí dlouhého zrání - vláčnost střídy, inenzita chutě a vůně, barva a křupavost kůrky, nepravidelné póry. 

Speciální mouky PFAHNL

Pšeničné a žitné mouky - na míru podle odsouhlasené specifikace; Špaldové a celozrnné mouky; Speciální mouky - pro plundrová a listová těsta, k výrobě knedlíků, pizz, toastů; na výrobu oplatků. 

Proteinový chléb

Vysoký podíl bílkovin a unikátní chuť produktu je vytvářena kombinací specifických semen. Suroviny, které se výrazně podílí na chuťových a výživových vlastnostech, jsou hrachový protein a sójová mouka. Obsah bílkovin ve 100 g výrobku je 25g

Fitness výrobky se zdravotními benefity, proteinová směs

Recept na proteinový chlebík: Vysoký podíl bílkovin. Obsah bílkovin ve 100 g výrobku je 25 g. Vysoký podíl bílkovin a unikátní chuť produktu je vytvářena kombinací specifických semen. Suroviny, které se výrazně podílí na chuťových a výživových vlastnostech jsou hrachový protein a sójová mouka

Novinky ze směsi Graham

Grahamová mouka s velmi stabilní kvalitou. Moderní směs s vyváženým obsahem otrub a semolinové mouky. Obsah slunečnicových semínek vyvažuje chuťovou charakteristiku výrobku, obsah vysoce kvalitního sušeného másla povyšuje senzorické vlastnosti hotových výrobků. Vysoký podíl vlákniny. Inovativní směs

Přihlášení novinek

Později se můžete kdykoliv odhlásit.
Uložit
Nastavit
Používáme cookies, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našeho webu. Pokud odmítnete používání souborů cookie, nedokážeme garantovat bechybnou funkci webu.
Povolit vše
Zakázat vše
Analytics
Nástroje používané k analýze dat k měření efektivity webových stránek a k pochopení toho, jak fungují.
Google Analytics
Povolit
Zakázat
Ostatní
Analýza chování návštěvníků
Povolit
Zakázat