Články

Prodloužení měkkosti a zrání

Téma ze semináře jak zachovat prodlouženou měkkost. Využití přípravku Unisoft. 

Dalším tématem může být "oči kupují" - prezentace výrobků v ošatkách a plachetkách. Výsledkem technologie dlouhé či prodloužené zrání jsou stabiní produkty (Ruchmehl; Pastevecký chléb - Pastevecká bageta).  Pro určitou skupinu zákazníků je určen směr VEGAN v pekařině. Pečeme například neobvyklou vegan bábovku.

pc7 8 Pfahnl2 1pc7 8 Pfahnl2 2

 

Přihlášení novinek

Později se můžete kdykoliv odhlásit.
Uložit
Nastavit
Používáme cookies, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našeho webu. Pokud odmítnete používání souborů cookie, nedokážeme garantovat bechybnou funkci webu.
Povolit vše
Zakázat vše
Analytics
Nástroje používané k analýze dat k měření efektivity webových stránek a k pochopení toho, jak fungují.
Google Analytics
Povolit
Zakázat
Ostatní
Analýza chování návštěvníků
Povolit
Zakázat