Články

Stabilní produkty s velmi vláčnou a šťavnatou střídou, s výraznou chutí a vůní "Upečené technologií prodlouženého zrání..."

Ruchmehl - pšeničná mouka Typ 1100 - 1400, 33 - 36 % mokrého lepku; Pastevecký chléb - bagety, Kořenový chléb; Přípravek na prodloužené zrání - dávkování 3 %, ječný a pšeničný slad. 

foto bagety

foto bagety2

Článek Stabilní produkty s velmi vláčnou a šťavnatou střídou, s výraznou chutí (*.pdf)

 

 

Přihlášení novinek

Později se můžete kdykoliv odhlásit.
Uložit
Nastavit
Používáme cookies, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našeho webu. Pokud odmítnete používání souborů cookie, nedokážeme garantovat bechybnou funkci webu.
Povolit vše
Zakázat vše
Analytics
Nástroje používané k analýze dat k měření efektivity webových stránek a k pochopení toho, jak fungují.
Google Analytics
Povolit
Zakázat
Ostatní
Analýza chování návštěvníků
Povolit
Zakázat