Recept na výrobu veky. Vatovitá střída, veka bez parcelace. Použití i na tousty, hamburgery, bagety.
Prodloužená měkkost díky přípravku na změkčování Uni Soft 1 %, výrazné máslové aroma i po upečení díky margarínu Premium Back.
Pšeničný tmavý chléb, velké póry ve střídě, sladovo trpká chuť, zabarvená kůrka s barvou po tmavém karamelu. Prodloužené zrání těsta.
Recept na zdravý proteinový chlebíček. Vysoký podíl vlákniny a bílkovin, snížený obsah sacharidů - trend Low carb. Chléb CL (bez přídatných látek).
Recept na chléb z Konopné a dýňové mouky. Žitný celozrnný kvas, žitný kvas. Vhodný i pro dlouhé zrání.
Recept na burgery s vatovitou šťavnatou střídou, obsahuje pšeničný kvas, varianty se stabilizovanou zeleninou.
Trendy v nabídce výroby chlebů. Moderní
Mazanec bez přídatných látek, emulgátorů. Máslo, rozinky a mandle dle požadavků normy.
Výrazně do žluta. Příjemná chuť a vůně vanilky. Výborná stabilita pro mražení.
Velikonoční výrobky ze směsí Pfahnl.
Suroviny do velikonočních výrobků
Vatovitá střída, obsahuje pšeničný kvas, veka bez parcelace.