Recept měsíce

Recept na řemeslný rohlík - září

Jednoduchá příprava pšeničného omládku; pšeničný omládek ovlivňuje čerstvost, vůni a chuť produktu, vyznačuje se vatovitou střídou a stabilitou při kynutí; mléčná chuť rohlíku. Náš tip - použijte sádlo pro odlišení.

 letak starter

Recept měsíce září ke stažení a tisku (*.pdf)

Přihlášení novinek

Později se můžete kdykoliv odhlásit.
Uložit
Nastavit
Používáme cookies, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našeho webu. Pokud odmítnete používání souborů cookie, nedokážeme garantovat bechybnou funkci webu.
Povolit vše
Zakázat vše
Analytics
Nástroje používané k analýze dat k měření efektivity webových stránek a k pochopení toho, jak fungují.
Google Analytics
Povolit
Zakázat
Ostatní
Analýza chování návštěvníků
Povolit
Zakázat