Výroba a dodávky pšeničné a žitné mouky na míru podle odsouhlasené specifikace. Špaldové a celozrnné mouky, Speciální mouky pro plundrová a listová těsta, k výrobě knedlíků, pizz, toastů, na výrobu oplatků.
Recept na lahodnou vánočku s prodlouženou měkkostí díky přípravku na změkčování Uni Soft 1 %, excelentní měkkost po dobu trvanlivosti výrobku, výrazné máslové aroma i po upečení díky margarínu Premium Back.
Recept na lahodné Brownies. Trendy výrobek pro Vaše kavárny, luxusní ke kávě.
Přípravek Pane Rustico CL. Recept k výrobě výtečných baget, ciabatt a francouzského bílého chleba. Dávkování 4 % na mouku.
Recept na měkký máslový mazanec. Excelentní, měkký po dobu trvanlivosti výrobku, velká vláčnost.
Recept na vláčné koblihy. Zvýšená vláčnost střídky, vysoká stabilita v kynárně a zároveň pěkný proužek po usmažení.
Recept na výrobu veky. Vatovitá střída, veka bez parcelace. Použití i na tousty, hamburgery, bagety.
Prodloužená měkkost díky přípravku na změkčování Uni Soft 1 %, výrazné máslové aroma i po upečení díky margarínu Premium Back.
Pšeničný tmavý chléb, velké póry ve střídě, sladovo trpká chuť, zabarvená kůrka s barvou po tmavém karamelu. Prodloužené zrání těsta.
Recept na zdravý proteinový chlebíček. Vysoký podíl vlákniny a bílkovin, snížený obsah sacharidů - trend Low carb. Chléb CL (bez přídatných látek).
Recept na chléb z Konopné a dýňové mouky. Žitný celozrnný kvas, žitný kvas. Vhodný i pro dlouhé zrání.
Recept na burgery s vatovitou šťavnatou střídou, obsahuje pšeničný kvas, varianty se stabilizovanou zeleninou.
- Recepty na trendové chleby - březen
- Recept na máslový mazanec s rozinkami - březen
- Recept měsíce unora - BACKCREME VIENNA ROYAL
- Recepty na velikonoční výrobky - leden
- Suroviny do velikonočních výrobků - leden
- Recepty na veku Softteig, Softteig plus - listopad
- Recept měsíce října - venkovský chléb
- Recept na šťavnatou koblihu - září
- Recept na pečivo a chleby ke grilování
- Recept na Citronovou babetu - květen