Pastierska bageta

Bežné pečivo zo zmesi Pastiersky chlieb. Má výrazne pórovitú, dlhú mäkkú striedu ktorú garantuje predĺžené zrenie cesta. Kvas a jogurtová kultúra dodávajú chlebu typickú chuť, dlhú trvanlivosť a mäkkosť. Toto pečivo sa vyznačuje zaujímavou vôňou a veľkým objemom.

Přihlášení novinek

Později se můžete kdykoliv odhlásit.
Uložit
Nastavit
Používáme cookies, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našeho webu. Pokud odmítnete používání souborů cookie, nedokážeme garantovat bechybnou funkci webu.
Povolit vše
Zakázat vše
Analytics
Nástroje používané k analýze dat k měření efektivity webových stránek a k pochopení toho, jak fungují.
Google Analytics
Povolit
Zakázat
Ostatní
Analýza chování návštěvníků
Povolit
Zakázat