Náplně, směsi



Zlepšující přípravky na jemné pečivo jsou ideální pro přípravu různých druhů pečiva, jako jsou rohlíky, housky a bagety. Tyto přípravky obsahují enzymy, které pomáhají zlepšit konzistenci těsta a zvýšit objem pečiva. Díky nim se pečivo lehčeji zpracovává a vzniká mu hezčí a křupavější kůrka. Výhodou těchto přípravků je snadná příprava a použití. Stačí je přidat k základním ingrediencím a vznikne těsto s vylepšenou konzistencí a chutí. Tyto výrobky jsou také šetrné k životnímu prostředí, protože umožňují snížit množství odpadu a zbytečného používání ingrediencí.

  • ideální pro přípravu pečiva
  • jednoduchá zpracovatelnost
  • vylepšená konzistence a chuť

Přihlášení novinek

Později se můžete kdykoliv odhlásit.
Uložit
Nastavit
Používáme cookies, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našeho webu. Pokud odmítnete používání souborů cookie, nedokážeme garantovat bechybnou funkci webu.
Povolit vše
Zakázat vše
Analytics
Nástroje používané k analýze dat k měření efektivity webových stránek a k pochopení toho, jak fungují.
Google Analytics
Povolit
Zakázat
Ostatní
Analýza chování návštěvníků
Povolit
Zakázat