V čem je tento chléb jiný? Jak je možné, že je spotřebitel ochotný zaplatit tuto částku za chléb?
Píšeme o chlebu, který ve Švýcarsku patří do každodenního sortimentu a je pojmenován Ruchbrot.
Co mají společného žitné kvasy, pšeničné omládky či pšeničné kvasy, dlouhé zrání těst?
Odlišení Vašich chlebů a zvýšení atraktivnosti s využitím vzorovaných plachetek.
Balené, či nebalené pečivo? Rozhodnutí je na Vás. Ale křupavý český rohlík prodávaný nebalený stejně nic nenahradí.
Snaha o další vylepšení, o další varianty pekařských výrobků a o delší trvanlivost při zachování stálé měkkosti a chuti výrobku
Vánoční pečení s dětmi je každoroční tradicí firmy Pfahnl
Představení pekařského řemesla
Ďakujeme za spoluprácu a prajeme vel'a zdravia a úspechov v roku 2020
Děkujeme Vám za spolupráci v roce 2019