Náplně, směsi

Chléb Špalda-jablko, vícezrnný chléb

Obsahuje špaldovou pšeničnou mouku a špaldové klíčky. Je obohacen o jablečnou vlákninu. S žitným celozrnným kvasem. Se slunečnicovými semínky

PFAHNL, Inspiring baking; Hýčkejte zákazníky

Pšeničné a žitné mouky; Špaldové a celozrnné mouky; Speciální mouky; Speciální makové a ořechové náplně; Druhové speciality; Kaltkrémy; Koblihové směsi, donuty; Zlepšující přípravky na chléb a pečivo

Směs na beránky Sandkuchen a mouky Pfahnl

Symbol Velikonoc, který by neměl chybět na žádném velikonočním stole. Nadýchaný, vláčný a voňavý. Osvěžující citronová chuť a aroma. Možná varianta s čokoládovou polevou, která zajistí dlouhou vláčnost

Rok 2023 s Vami

Ďakujeme za spoluprácu... Prajeme veľa zdravia a úspechov v roku 2024!

Inovativní vánoční výrobky - sváteční chlebíček, vánoční žitný chléb, vánoční pletený věnec, vánoční muffin, makové bobbes

Mistrál + Jablečná krouhanka + Pomerančová kůra, Žitná směs tmavá + Sauer hell, Mistrál, Muffin Mix + Jablečná krouhanka se skořicí + Vlašská náplň 20%, Premium Back + maková náplň. 

Suroviny pro vánoční výrobky - chlebíčková veka, vánočka, perníkové těsto, štoly

Koncentrát na výrobu perníku 33% s vejci, Premium Back, Hefeteig Meister, Pane Rustico CL, Uni Soft 1%, Mistrál, Super Soft CA 2%, Mléčné pečivo.  

Startér CL PRODUKT "Pro rychlou a jednoduchou přípravu pšeničného omládku."

Ovlivňuje čerstvost, vůni a chuť produktu. Typicky mírně mléčná vůně. Použití pro chleby, běžné pečivo, jemné pečivo a bagety

Pozvánka na veletrh IBA

Pozvánka na veletrh IBA

22.-26.10.2023, Mnichov; Hala B4, stánok 410. Srdečne Vás pozývame! 

Přihlášení novinek

Později se můžete kdykoliv odhlásit.
Uložit
Nastavit
Používáme cookies, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našeho webu. Pokud odmítnete používání souborů cookie, nedokážeme garantovat bechybnou funkci webu.
Povolit vše
Zakázat vše
Analytics
Nástroje používané k analýze dat k měření efektivity webových stránek a k pochopení toho, jak fungují.
Google Analytics
Povolit
Zakázat
Ostatní
Analýza chování návštěvníků
Povolit
Zakázat