Blog

Koblihové směsi a koncentráty

Koblihové směsi a koncentráty

Vyrábíme a dodáváme koblihové směsi a koncetráty.

Koblihy jsou oblíbeným dezertem  a připravit je s dokonalým těstem a náplní může být někdy náročné. Proto se společností Pfahnl Backmittel specializujeme na výrobu koblihových směsí a koncentrátů, které zajišťují kvalitní výsledky a zároveň usnadňují proces přípravy.

Naše koblihové směsi a koncentráty jsou vyvinuty s cílem dosáhnout konzistentní chuti, vzhledu a struktury koblih. Využíváme nejlepší suroviny a moderní technologie, abychom zajistili vysokou kvalitu našich produktů. Naše směsi obsahují vyváženou kombinaci mouky, cukru, tuku a dalších přísad, které jsou nezbytné pro dosažení perfektní chuti a kvality.

Jednou z hlavních výhod našich koblihových směsí a koncentrátů je jejich jednoduchá příprava. Stačí je smíchat s vodou a dalšími potřebnými surovinami a těsto je hotovo. Tímto způsobem šetříme čas a práci pekařů a umožňujeme jim rychle a efektivně připravit vynikající koblihy.

Výhody koblihových směsí a koncentrátů

  • jednoduchá a rychlá výroba šetří čas
  • konzistentní chuť, kvalita a struktura koblih
  • výroba z kvalitních surovin, laboratorní kontrola

Přihlášení novinek

Později se můžete kdykoliv odhlásit.
Uložit
Nastavit
Používáme cookies, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našeho webu. Pokud odmítnete používání souborů cookie, nedokážeme garantovat bechybnou funkci webu.
Povolit vše
Zakázat vše
Analytics
Nástroje používané k analýze dat k měření efektivity webových stránek a k pochopení toho, jak fungují.
Google Analytics
Povolit
Zakázat
Ostatní
Analýza chování návštěvníků
Povolit
Zakázat