Blog

Pekařská školení, pekařské kurzy

Pekařská školení, pekařské kurzy

Zajišťujeme školení pekařů našich zákazníků. Disponujeme vlastním pekařským školicím centrem.

 

Školicí pekařské centrum v Litomyšli je vybavené moderními zařízeními a vyškolenými instruktory, kteří mají bohaté znalosti a zkušenosti. Naše školení jsou koncipována tak, aby pekaři získali praktické dovednosti a znalosti o našich produktech a jejich použití v různých receptech. Pekaři se seznámí s technikami míchání, kynutí, formování a pečení pro dosažení vynikajících výsledků.

V rámci školení také prezentujeme nejnovější trendy v oblasti pekařství a zdravé výživy, abychom pekařům pomohli zůstat inovativní a reagovat na potřeby a přání jejich zákazníků.

Kromě školení v našem centru nabízíme také možnost zavádění výroby na testovací pekařské lince. To umožňuje pekařům získat praktické zkušenosti s našimi produkty a technologiemi přímo ve svém vlastním prostředí. Během zavádění výroby poskytujeme podporu a asistenci, abychom zajistili hladký proces a dosažení požadovaných výsledků.

Pekařská školení, pekařské kurzy

  • probíhají v pekařské školicím centru v Litomyšli
  • testovací linka pro zavádění technologií
  •  školení provádí technologové firmy

Přihlášení novinek

Později se můžete kdykoliv odhlásit.
Uložit
Nastavit
Používáme cookies, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našeho webu. Pokud odmítnete používání souborů cookie, nedokážeme garantovat bechybnou funkci webu.
Povolit vše
Zakázat vše
Analytics
Nástroje používané k analýze dat k měření efektivity webových stránek a k pochopení toho, jak fungují.
Google Analytics
Povolit
Zakázat
Ostatní
Analýza chování návštěvníků
Povolit
Zakázat