Blog

Směsi a přípravky do pekáren

Směsi a přípravky do pekáren

Výroba přípravků a směsí pro pekárny ve společnosti Pfahnl Backmittel probíhá v několika krocích:

 

  • Výzkum a vývoj: Společnost Pfahnl Backmittel má vlastní výzkumné a vývojové oddělení, které se zaměřuje na vývoj nových přípravků a technologií. Tým odborníků na pekařské suroviny a technologie zde zkoumá nové suroviny a výrobní postupy a hledá způsoby, jak vylepšit stávající produkty.
  • Testování: Nové přípravky a směsi jsou testovány v laboratoři a na skutečných pekařských výrobcích. Tímto způsobem se ověřuje jejich funkčnost, vlastnosti a kvalita.
  • Výroba a výrobní procesy: Pokud jsou nové přípravky a směsi úspěšně otestovány, začíná se s jejich výrobou. Výroba probíhá v moderních a vysoce kvalitních výrobních zařízeních, které umožňují přesnou a konzistentní výrobu.
  • Kontrola kvality: Každý výrobní proces je pečlivě monitorován a kontrolován s cílem zajistit vysokou kvalitu výrobků. Procesy jsou také pravidelně auditovány a testovány nezávislými institucemi.
  • Balení a distribuce: Po výrobě jsou přípravky a směsi baleny v odpovídajících obalech a distribuovány ke koncovým zákazníkům. Pfahnl Backmittel má rozsáhlou distribuční síť, která zahrnuje mnoho zemí a regionů.

Celý proces výroby a vývoje přípravků a směsí pro pekárny ve společnosti Pfahnl Backmittel je velmi pečlivě plánován a kontrolován, aby se zajistila vysoká kvalita výrobků a spokojenost zákazníků.

Přihlášení novinek

Později se můžete kdykoliv odhlásit.
Uložit
Nastavit
Používáme cookies, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našeho webu. Pokud odmítnete používání souborů cookie, nedokážeme garantovat bechybnou funkci webu.
Povolit vše
Zakázat vše
Analytics
Nástroje používané k analýze dat k měření efektivity webových stránek a k pochopení toho, jak fungují.
Google Analytics
Povolit
Zakázat
Ostatní
Analýza chování návštěvníků
Povolit
Zakázat