Výrobníky šlehačky výrobce Hagesana jsou určeny pro výrobu rostlinné i živočišné šlehačky.
Jsou dodávány v 5 objemových provedeních, přičemž každé objemové provedení je dodáváno ve 4 možných stupních automatizace. Principem výroby je otáčení šlehací mřížky v kotlíku se šlehačkou za neustálého přístupu chladného vzduchu.

Největšími výhodami těchto výrobníků jsou:

  • velký objem našlehané hmoty díky přístupu vzduchu - až 4 litry šlehačky z 1 litru surové šlehačky
  • dokonalá stabilita a konzistence šlehačky i po několika hodinách od našlehání
  • díky neustálému chlazení obsahu kotlíku nelze živočišnou šlehačku "přešlehat" až na máslo
  • neustálé chlazení i bez procesu šlehání - možnost ponechání šlehačky v kotlíku i v horkých letních měsících
  • přístroj pro ozónovou sterilizaci - vyčištění ozónem jinak nepřístupných cest - bakteriálně nezávadná šlehačka

 

Výrobníky šlehačky