Stroje a technologie



Automatické fritézy jsou většinou určeny pro průmyslové použití v restauracích, kavárnách a jiných podnicích, které nabízejí rychlé občerstvení. Tyto fritézy mají velkou kapacitu a dokážou rychle a efektivně smažit velké množství jídel najednou. Stolní fritézy jsou menší. Obvykle jsou ovládány manuálně a mají menší kapacitu, než automatické fritézy. Jsou také cenově dostupnější a snadno se používají.

Rozdělení fritéz:

  • automatické fritézy
  • stolní fritézy
  • průběžné fritézy

Přihlášení novinek

Později se můžete kdykoliv odhlásit.
Uložit
Nastavit
Používáme cookies, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našeho webu. Pokud odmítnete používání souborů cookie, nedokážeme garantovat bechybnou funkci webu.
Povolit vše
Zakázat vše
Analytics
Nástroje používané k analýze dat k měření efektivity webových stránek a k pochopení toho, jak fungují.
Google Analytics
Povolit
Zakázat
Ostatní
Analýza chování návštěvníků
Povolit
Zakázat