Náplně, směsi



Špalda (Triticum spelta) je starobylá odrůda pšenice, která se dnes používá jako alternativa k moderní pšenici. Špaldové mouky se vyrábějí z celých špaldových zrn a jsou velmi bohaté na nutriční hodnoty, vitaminy, minerály a vlákninu. V porovnání s pšeničnými moukami mají špaldové mouky delikátní oříškovou chuť a výraznou vůni.

Rozlišujeme několik druhů špaldových mouk:

  • bílá špaldové mouka
  • celozrnná špaldová mouka

Přihlášení novinek

Později se můžete kdykoliv odhlásit.
Uložit
Nastavit
Používáme cookies, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našeho webu. Pokud odmítnete používání souborů cookie, nedokážeme garantovat bechybnou funkci webu.
Povolit vše
Zakázat vše
Analytics
Nástroje používané k analýze dat k měření efektivity webových stránek a k pochopení toho, jak fungují.
Google Analytics
Povolit
Zakázat
Ostatní
Analýza chování návštěvníků
Povolit
Zakázat