Náplně, směsi



Mouka je základní surovinou v pekařině. Mezi nejčastější druhy mouky patří špadová, žitná a pšeničná mouka. Špadová mouka je bohatá na bílkoviny a obsahuje mnoho minerálů, vitamínů a vlákniny. Používá se k výrobě kvalitního pečiva a těstovin. Žitná mouka má specifickou chuť a vůni. Je vhodná pro výrobu chleba, ale také se používá k výrobě sladkých pečiv a koláčů. Pšeničná mouka je nejčastějším druhem mouky. šeničná mouka obsahuje hodně škrobu a má vysokou pečicí schopnost. Používá se k výrobě pečiva, těstovin, dezertů a dalších pokrmů.

Základní druhy mouk:

  • pšeničné mouky
  • špaldové mouky
  • žitné mouky

 

Přihlášení novinek

Později se můžete kdykoliv odhlásit.
Uložit
Nastavit
Používáme cookies, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našeho webu. Pokud odmítnete používání souborů cookie, nedokážeme garantovat bechybnou funkci webu.
Povolit vše
Zakázat vše
Analytics
Nástroje používané k analýze dat k měření efektivity webových stránek a k pochopení toho, jak fungují.
Google Analytics
Povolit
Zakázat
Ostatní
Analýza chování návštěvníků
Povolit
Zakázat