Náplně, směsi



Chlebové směsi jsou vyráběny tak, aby pečení chleba bylo snadné a rychlé. Směs se jednoduše smíchá s vodou, těsto se vytvoří během několika minut a poté se nechá kynout a péct. Startovací kultury jsou bakteriální kultury, které se používají ke kvašení těsta. Obsahují živé kultury kvasinek, které pomáhají vytvořit chutný a kvalitní chléb. Použití startovacích kultur může být užitečné při výrobě chleba s specifickou chutí nebo vůní.

Dodáváme směsi a ingredince na výrobu chleba:

  • chlebové směsi
  • zlepšující přípravky na chléb
  • zakyselující přípravky
  • startovací kultury

Přihlášení novinek

Později se můžete kdykoliv odhlásit.
Uložit
Nastavit
Používáme cookies, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našeho webu. Pokud odmítnete používání souborů cookie, nedokážeme garantovat bechybnou funkci webu.
Povolit vše
Zakázat vše
Analytics
Nástroje používané k analýze dat k měření efektivity webových stránek a k pochopení toho, jak fungují.
Google Analytics
Povolit
Zakázat
Ostatní
Analýza chování návštěvníků
Povolit
Zakázat