Grahamová mouka s velmi stabilní kvalitou. Moderní směs s vyváženým obsahem otrub a semolinové mouky. Obsah slunečnicových semínek vyvažuje chuťovou charakteristiku výrobku, obsah vysoce kvalitního sušeného másla povyšuje senzorické vlastnosti hotových výrobků. Vysoký podíl vlákniny. Inovativní směs.
Pfahnl Backmittel je rakouská rodinná firma s tradicí sahající až do roku 1476, která se specializuje na výrobu kvalitních mouk a pekařských směsí. Díky vlastnímu mlynářství, moderním technologiím a důrazu na udržitelnost je Pfahnl spolehlivým partnerem pro pekárny a cukrárny po celé Evropě.
Inovativní, vysoce kvalitní skořicová náplň od společnosti Pfahnl. Možnost výrazného se odlišení od konkurence. Vyvážené dvojí - skořicové a vanilkové aroma pro podporu chuťových vlastností. S obsahem mandlí.
Vítězové (kategorie muži): 1. NOPEK, a.s., Vysoké Mýto, 2. PFAHNL Backmittel spol. s r.o., Litomyšl, 3. Pekařství Křižák, s.r.o., Boleradice. Vítězové (kategorie ženy): 1. Pekařství Křižák, s.r.o., Boleradice, 2. PENAM a.s., Brno, 3. Karlova pekárna, s.r.o., Tišnov.
Obsahuje špaldovou pšeničnou mouku a špaldové klíčky. Je obohacen o jablečnou vlákninu. S žitným celozrnným kvasem.
Zajímají Vás informace ze světa pečiva? Sledujte nás na: You Tube, instagramu a facebooku.
Za projektem Chlebový someliér stojí Svaz pekařů a cukrářů v ČR, z.s., který je významným potravinářským profesním sdružením.